Alla inlägg den 15 juni 2014

...eller skrythörnan  för fåniga meriter; Jag har en massa vänner och bekanta som är med och tävlar SM! Och jag har till och med en syster som tog ett SM-silver igår!!! Det ni! Henne har jag varit med och gundtränat! Jodå - de allra första veckorna i våra liv då gjorde jag ett mycket bra jobb ska ni veta. Och jag hade det inte lätt! Jag har ju en massa syrror och alla skulle de på och hacka på mig så jag fick lov att hålla mig undan. Och jag sprang snabbt redan då... så nog har jag del i att ha tränat upp snabba syrror allt!   Men resten har de i och för sig fixat utan mig. Då har jag bara tittat på och hejat - men det är ju också ett bidrag - om än litet.  


Så har jag flera klubbkompisar som är med och tävlar också och dem har jag faktiskt tränat tillsammans med ibland. Så visst har jag all rätt att vara stolt över mina kamrater. Hur de än går i tävlandet på SM så är det ju en merit bara att ha tagit sig dit! Tänk så många tävlingar det ska ha gått bra i innan man gjort sig förtjänt av att få vara med där! 

GRATTIS till er allihop! Jag, farbror Abbe och våra tvåbeningar håller alla tummar och tassar vi har för er som har tävlingar kvar.

Lillebror Koy

Ovido - Quiz & Flashcards