Alla inlägg den 14 juni 2015


Det är verkligen urusel service på vissa matställen! Det tar hur lång tid som helst att få mat och när man påtalar att det är tomt på faten så tar det låååång tid innan det fylls på. Hemma hos mig är ett sånt ställe. 

Inte för att jag är speciellt hungrig. Det är jag sällan. Inte ens efter en lång tävlingsdag som idag. Men vad ska man med matskålar till om de är tomma???Vattenskålen är ju ständigt fylld. Det tycker jag att matskålen också ska vara!


Min matte och jag är inte helt överens om hur rutinerna här hemma ska vara, men nu kräver jag faktiskt att de gör en uppryckning! I kväll när vi kom hem efter kvällspromenaden åt jag upp dagens frukost som matte ställde ner på golvet igen. Sedan gick hon. Men när jag hade ätit upp var det ju tomt i skålen och inte fyllde hon på inte. Nä då! Jag var tvungen att påtala ganska högljutt att det behövdes mer. Till slut kom hon och hällde upp lite till. Bra - men jag säger som hon brukar göra de gånger jag inte vänder direkt vid en inkallning: det där var RIKTIGT dåligt! Det duger inte! Skärpning!


Det är tomt i min aktiveringsboll också! Inte en enda godis kvar i den. Men jag slänger med den ändå. Visst! Men det är roligare när det trillar ut en godis då och då. Så jag blir tvungen att säga till om det också! Att de aldrig kan se vad som behöver göras! Ska man behöva påtala allting så tydligt? Det är riktigt usel service! 


Men när det nu äntligen är påfyllt går jag ut på altanen och dricker vatten ur en blomkruka och lägger mig och sover en stund och hoppas att tjänstefolket rycker upp sig i fortsättningen. 

För lite curlad-Koy

Ovido - Quiz & Flashcards