Alla inlägg den 13 mars 2012

Matte läser i Hundsport att de testat hundleksakers hållbarhet. Utan att fråga mig!De påstår att en sån här vippgrej i hårdplast som man ska stoppa in godis i är mycket hållbar och att den sysselsätter en hund länge. Hmmm... beror på hur man ser det.


Jag fick den av matte för hon tyckte jag behövde nå´t att pyssla med medan hon ville jobba ostört. Hon lade i några godisbitar och gav mig den. Jag tog den i munnen, vände upp och ner på den och skakade ut godisbitarna och åt upp dem. Sedan spelade jag fotboll med grejen tills matte blev småirriterad...  och gav mig nya godisar i den.

Jag skakade ut dem också och övergick till att sparka runt leksaken tills den försvann in under bänken i badrummet. Nåja, jag tog ett ben istället... men kunde inte riktigt glömma att den låg där... så DET sysselsatte mig... att få fram den var knepigt! Men när jag väl lyckats tänkte jag kolla om den verkligen var helt tom inuti, eller om det kunde vara någon liten godis kvar inuti... Det var det inte... men den har en ny design nu. Och matte fick jobba ostört ett tag.   

  

   Designer-Koy

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards